Beställ en Home Office as a Service före midsommar och få Ergonomi Premium paketet på köpet (värde ca 7000:-)

HOaaS väcker stort intresse för att hela dess design är framtaget med användaren och användarens arbetsmiljö i yttersta fokus.

Redan i sitt grundutförande har HOaaS stöd för maximal ergonomi genom tex att bordet och skärmen är höj och sänkbart för att ­skapa den absolut bästa arbetsmiljön. Den medföljande ergonomiska musen minskar belastningen på arm och handled. Tangentbordet är ­ergonomiskt, precis som det medföljande headsetet, vilket kan ­anslutas till telefonen och förebygger skador på hals och nacke.

Fler och fler jobbar numera hemifrån och vi kan överallt läsa om hur viktigt det är att ha en bra arbetsmiljö även i hemmet. Arbetsgivaren har ett ansvar för sin personal även när arbetet utförs från hemmet.

Gå gärna igenom Arbetsmiljöverkets checklista över belastningsergonomi för att se hur väl din hemarbetsplats svarar upp på frågorna som berör arbetsmiljö. Se länk nedan. Nedan finner du några intressanta länkar där du kan läsa mer om detta område

Passa på att ta del av vår kampanj där vi kostnadsfritt inkluderar Ergonomi Premium-paketet till de som beställer sin Home Office as a Service för Midsommar (2022-06-24).

Ergonomi Premium-paketet består av följande produkter:

Balanspall

Genom att dess fot är rund så framtvingar den en ergonomisk korrekt arbetsställning där svanken
Ergonomisk

Ståmatta

Vid stående arbetsposition skapas maximal komfort genom mattans utformning.

Armstöd

Vid såväl stående arbetsposition som sittande så avlastat armstödet armarna och minimerar risken för s.k. musarm.

Fyll i formuläret nedan eller kontakta din säljare för att ta del av erbjudandet.